Esküvők

Esküvők Szívében | Szívvel-Lélekkel szervezve

Üdvözlünk a Kálmán Terasz Étterem és Rendezvényhelyszín weboldalán, ahol családias környezetben varázsoljuk valóra az esküvőtöket! Siófokon a Kálmán Terasz Étterem kínálja az ideális esküvői helyszínt a meghitt és szeretetteljes ünnepléshez.

Az esküvő nem csupán egy nap, hanem egy életre szóló emlék. Családias csapatunk minden apró részletre odafigyel, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Hangulatos helyszín, személyre szabott dekorációk és meghitt pillanatok várnak, hogy az esküvőtök olyan legyen, mint amilyenről mindig is álmodtatok.

A Kálmán Terasz Étterem és Rendezvényhelyszín két beltéri teremmel rendelkezik, ahol -ültetve- összesen 100-110 fő-ig tudjuk lebonyolítani az esküvői és egyéb rendezvényeket. Mindkét termet a családias hangulat öleli körül, így garantálva a kifinomult és emlékezetes ünneplést.

Ezen felül rendelkezésre áll hatalmas, 120 m2-es teraszunk is, amely a tavaszi, nyári és őszi időszakban tökéletes választás. Itt szabadtéri rendezvényeket is lebonyolíthatunk, melyek akár 100 fős létszámot is kényelmesen kiszolgálhatnak.

Természetesen állófogadások, rendezvények esetén a befogadóképesség is növekszik.

Szolgáltatásaink, beleértve az ízletes étkeket, a kellemes zenét, a hangulatos dekorációt és a szakértő fotózást, videózást, mind arra irányulnak, hogy az esküvőtök családias és otthonos hangulatban teljen. A Kálmán Terasz Étterem és Rendezvényhelyszín tökéletes választás, ha egy családias, de mégis elegáns esküvői helyszínt kerestek Siófok szívében.

Odafigyelünk minden apró részletre, hogy esküvőtök pontosan úgy alakuljon, ahogy Ti és szeretteitek elképzeltétek. Forduljatok hozzánk bizalommal, hogy megkezdhessük álmaitok esküvőjének megtervezését ebben a meghitt, családias környezetben, ahol a modern elegancia találkozik a természetes szépséggel!

Kérjétek konzultációnkat, ajánlatunkat Nikitől
személyesen, telefonon, vagy e-mailben:

Telefon: +36 70 604 3921
E-mail: event@kalmanterasz.hu
Cím: 8600 Siófok, Kálmán Imre sétány 13.

Kövess minket