Rendezvények

Catering | Rendezvény és Esemény

A Kálmán Terasz csapata szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal szervez és bonyolít le rendezvényeket, eseményeket.
Két különálló belső termünk és külső teraszunk lehetőséget biztosít akár egy nagyobb, vagy két kisebb rendezvény egyidejű lebonyolítására is.
Esemény-, rendezvényszervezéshez, lebonyolításhoz vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, majd kollégánk egyeztet veled a fontosabb kérdésekkel kapcsolatban és elkészíti ajánlatunkat.

Csoportos étkezés – iskolák, sportegyesületek, közalkalmazotti | Születés-, névnapok | Esküvők | Halotti tor | Céges ebédek és vacsorák | Csapatépítő étkezés | Babaváró party

Online ajánlatkérés

  Események, Rendezvények Szívvel-Lélekkel Szervezve

  Üdvözlünk szeretettel a Kálmán Terasz Étterem és Rendezvényhelyszín családi, céges és egyesületi rendezvényekkel teli világában, ahol minden eseményt szívvel és lélekkel szervezünk. Legyen szó családi ünneplésről vagy céges, egyesületi összejövetelről, csapatunk készen áll arra, hogy a különleges napokat feledhetetlen emlékekké varázsolja.

  Esküvők Szívében

  Az esküvő nem csupán egy nap, hanem egy életre szóló emlék. Családias csapatunk minden apró részletre odafigyel, hogy az Ön nagy napja tökéletes legyen. Hangulatos helyszín, személyre szabott dekorációk és meghitt pillanatok várnak, hogy az esküvőtök olyan legyen, mint amilyenről mindig is álmodtatok.

  Születésnapi Ünneplések

  A születésnapok az életünk legvidámabb pillanatai közé tartoznak. Akár egy kerek évfordulót, akár egy egyszerű családi összejövetelt tervez, mi gondoskodunk róla, hogy minden vendég a szívét melengető örömmel távozzon. Egyedi témáink és szórakoztató programjaink minden korosztály számára garantálják a jókedvet.

  Halotti Torok

  A búcsúzás idején a Kálmán Terasz családias környezetet és megértő támogatást nyújt, hogy méltóképpen emlékezhessen elhunyt szeretteire. Empatikus és figyelmes szolgáltatásainkkal szeretnénk segíteni a gyászoló családoknak ebben a nehéz időszakban.

  Ballagási Ünnepségek

  A ballagás egy életre szóló emlék. Segítünk abban, hogy ez a nap különleges legyen az ünnepelt számára. Személyre szabott ballagási étkezéseinkkel, rendezvényeinkkel maradandó emléket kínálunk, amely méltóan ünnepli a diákok eredményeit.

  Ünnepi Étkezések

  Az ünnepek alkalmával az étkezés összehozza a családot. Hagyományos ízek, vagy új kulináris kalandok – mi gondoskodunk az ünnepi hangulatról és az ízletes ételekről, amelyek minden alkalomhoz tökéletesen illenek.

  Céges és Egyesületi Rendezvények

  A céges események és egyesületi összejövetelek is lehetnek családiasak és emlékezetesek. Legyen szó konferenciáról, tréningről, team-buildingről, év végi partiról, vagy egyesületi találkozóról, csapatunk minden részletre odafigyel, hogy az események gördülékenyen és barátságos hangulatban valósuljanak meg.

  Egyesületi Rendezvények

  Az egyesületek szíve a közösség. Egyesületi rendezvényeinkkel erősítjük a közösségi szellemet, legyen szó jótékonysági eseményről, évadnyitó ünnepségről vagy taggyűlésről. Személyre szabott étel-ital választékunkkal és odafigyelő szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden résztvevő számára maradandó és értékes élményt nyújtsunk.

  Lépj velünk kapcsolatba és beszéljük meg, hogyan tehetjük a következő rendezvényedet személyessé és meghitté. A Kálmán Terasz Étterem és Rendezvényhelyszín csapata készen áll, hogy szívvel-lélekkel szervezze meg az eseményedet, legyen az családi, vagy egyesületi és felejthetetlen élményeket szerezzen Neked és Szeretteidnek.

  Minden esemény egy családi történet kezdete, vagy egy közösség megerősítése. A Kálmán Terasz csapata melletted áll, hogy minden rendezvényt a családi melegség és közösségi összetartozás jegyében szervezzünk meg. Vedd fel velünk a kapcsolatot és engedd meg, hogy csapatunk gondoskodjon az következő eseményed minden szeretetteljes részletéről.

  Kövess minket